Fordult a kocka: egy anyuka végre rá akarja venni a gyerekeit, hogy fizessenek az ételért

A szülőkben benne van az, hogy a gyerekekért bármit megtesznek, így ők fizetnek mindent. Azonban mikor jön el az a pont, amikor ez már kezd kínossá válni?

Meg kell történnie az életben, amikor fordul a kocka

A szülőknél máskor jön el az a pont, amikor szívesen elengedik végre a gyerekeik kezét. Akad olyan, aki még a 30 éves lurkóit is szívesen támogatja teljes mértékbe anyagilag, de láthatunk olyan házaspárt is, akik már 18 évesen noszogatják a gyereküket, hogy álljanak a saját talpukra.

A középpont az szokott lenni, hogy megvárják, amíg a gyerek elvégzi mondjuk az egyetemet, és utána jól kereső állása lesz.

A Mirror számolt be egy stresszes anyuka történetéről, aki jelenleg arra próbálja rávenni a gyerekeit, hogy fizessenek a dolgokért. A galériánkban megmutatjuk a történetét, és kiderül, hogy átérzitek-e a problémáját!

Azt rögtön tegyük hozzá, hogy a nő lurkói már rég felnőttek, sőt, jól kereső állásuk is van. Az anya türelmes volt velük eddig, de ez már kezd elfogyni.
Kattints a további képekért!

G.w.M felesége nagyon jól tudja, hogy az anyaság nem könnyű. Kulcsár Edina szerint fontos, hogy a közösségi oldalakon ne csak a jó dolgokat mutassák.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Az idei esztendőben is példaértékű személyiségek, népszerű közszereplők tűntek fel az Inspiráló Nők Estjén, ráadásul mindannyian kitettek magukért, megjelenésük mellett pedig nem lehet elmenni szó...
Fashion&Beauty
A magyar sztárvilág krémje szebbnél-szebb estélyi ruhákban tündökölt a vörös szőnyegen.
Fashion&Beauty
2024-ben óriási sztárparádé volt az Inspiráló Nők Estjén, ahol a Femcafe.hu ezúttal hatodik alkalommal díjazta a leginspirálóbb női teljesítményeket – a nagyszabású gála háziasszonya immáron második...