Rá se ismerni Julia Robertsre: új külseje miatt rengetegen támadják a színésznőt

Julia Roberts júniusban debütált új hajszínével, ám a rajongók a közösségi média felületein rendre támadják a hollywoodi ikont külseje megváltozása miatt.

Előnyös vagy öregíti őt?

Mint ahogyan arról nemrégiben mi is beszámoltunk, Julia Robertset annak idején vörös hajjal ismerte meg a világ, amikor berobbant a köztudatba, ez pedig időközben a védjegyévé vált. Nos, vörös tincseitől nemrégiben megszabadult a színésznő, és a drasztikus változtatás mellett döntött: vadonatúj fotóin már szőke frizurával látható, de nemcsak az árnyalaton változtatott, hanem haja hosszán is, ugyanis egy jóval rövidebb fazont választott. A minap a Just Jared is közzétett róla egy friss paparazzi fotót: a lesifotósok épp egy új film forgatása közben kapták lencsevégre a dívát, a rajongók pedig teljesen elámultak a képet látva, ugyanis a többség szerint legalább 10 évvel öregíti ez a hajszín Robertset. Galériánkban mutatjuk a róla készült friss felvételeket – szerinted sem előnyös számára a vadonatúj frizura?

Julia vöröses tincsei már-már ikonikusnak számítottak Hollywoodban, hiszen a színésznő gyakorlatilag a kezdetektől ugyanolyan hajszínnel és fazonnal mutatkozott a filmvásznon, ám ennek vége, és úgy tűnik, egy új időszámítás vette kezdetét Roberts életébe, amihez új frizura is dukál.
Kattints a további képekért!

Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Fashion&Beauty
2024-ben óriási sztárparádé volt az Inspiráló Nők Estjén, ahol a Femcafe.hu ezúttal hatodik alkalommal díjazta a leginspirálóbb női teljesítményeket – a nagyszabású gála háziasszonya immáron második...
Sztárok
Az idei esztendőben is példaértékű személyiségek, népszerű közszereplők tűntek fel az Inspiráló Nők Estjén, ráadásul mindannyian kitettek magukért, megjelenésük mellett pedig nem lehet elmenni szó...
Sztárok
A Femcafe.hu nagyszabású díjátadó gáláján a csodaszép Lékai-Kiss Ramóna is részt vett, aki a jelölőbizottság egyik tagja volt idén.