Elolvadunk, milyen mesések: Letícia királyné összeöltözött a lányaival

Letícia királyné mindig káprázatos szettekben tündököl a nyilvánosság előtt, most pedig lányai is csatlakoztak hozzá egymáshoz passzoló szerelésükben.

Mind a hárman lenyűgözők voltak

Letícia királynét méltán tartják a jelenkori divat egyik ikonikus alakjának – stílusa kifinomult, elegáns és magabiztos, ugyanakkor nem hiányzik belőle a merészség, valamint az egyediség sem. Előszeretettel viseli spanyol tervezők ruháit, de nem riad vissza a nemzetközi divatházak kreációitól sem, emellett kedveli a letisztult vonalvezetésű, testhezálló darabokat, melyeket gyakran élénk színekkel és formabontó kiegészítőkkel dob fel, így mindig sikerül lenyűgöznie a rajongókat. Azonban fontos azt is leszögezni, hogy VI. Fülöp feleségének öltözködése nem csupán inspirációt rejt, hanem egyben üzenet is, ugyanis ő maga modern, független nőként kívánja megtestesíteni a spanyol uralkodó családot, és ruhaválasztásai is pontosan ezt tükrözik. Jó példát mutat ezzel lányainak, Leonórának és Zsófiának, akik zseniális érzékkel lesik el, mitől olyan sikkes az édesanyjuk; galériánkban megmutatjuk, legutóbb milyen szépen mutattak egymás mellett összeillő kreációkban!

Ha mondani kéne Katalin hercegné mellett egy olyan európai előkelőséget, aki nagy hatással van a modern divatra, egyből Letícia jutna eszünkbe, nem véletlenül. A spanyolok imádott királynéja sosem okozott még csalódást az öltözködésével, s nagyon úgy tűnik, hogy lányai is ezen az úton haladnak.
Kattints a további képekért!

Ha még nem találtad meg a Jolly Joker nyári szoknyát, akkor érdemes egy pillantást vetned Letícia királyné legutóbbi választására, ezzel ugyanis képtelenség mellé lőni.

Leadfotó: Borja B. Hojas/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Az idei esztendőben is példaértékű személyiségek, népszerű közszereplők tűntek fel az Inspiráló Nők Estjén, ráadásul mindannyian kitettek magukért, megjelenésük mellett pedig nem lehet elmenni szó...
Sztárok
A Femcafe.hu nagyszabású díjátadó gáláján a csodaszép Lékai-Kiss Ramóna is részt vett, aki a jelölőbizottság egyik tagja volt idén.
Lifestyle
A Femcafe.hu hatodik alkalommal rendezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót, ahol olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a...