Diana egykori testőre kitálalt Harry és Meghan házasságáról: a férfi nem fogta vissza magát

Ken Wharfe, a néhai Diana egykori testőre szerint valami nagyon nem stimmel a sussexiek kapcsolatával, véleményét pedig ki is fejtette az ügy kapcsán.

Veszélyben a házasságuk?

Ken Wharfe 1988 és 1993 között volt Diana személyi testőre, így lehetősége nyílt arra, hogy igencsak közelről megismerje a hercegnét és családját. Bár a férfi jó ideje nem dolgozik már a királyi családnak, még mindig rendelkezik néhány belsős információval, és véleményét sem rejti véka alá, ha a família tagjairól kérdezik őt. Nemrégiben a GB News-nak adott interjújában például azt is elárulta, hogy szerinte valami nagyon nem stimmel Harry és Meghan házasságával, és részletesen ki is fejtette, miért gondolja ezt. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Harry számos megjegyzést tett az évek alatt arra vonatkozóan, hogy úgy véli, Meghan nagyon sok mindenben hasonlít néhai édesanyjára, Dianára. Mivel azonban Sussex hercegnéje sosem volt igazán népszerű az Egyesült Királyságban, a többség egyáltalán nem értett egyet Károly fiatalabbik fiának kijelentéseivel, Meghan Dianával való összehasonlítását pedig kicsit sem vették jó néven az emberek.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegnét remek divatérzékkel áldotta meg a sors, s bár az esetek többségében maga állítja össze a szettjeit, van, amiről kénytelen egyeztetni a palotával.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
A csillagok konstellációja olyan helyzeteket teremt, amelyek során ezek az emberek szembesülhetnek anyagi döntéseikkel, és megtapasztalhatják azok következményeit – legyen az pozitív vagy negatív.
Lifestyle
Az élet furcsa és kiszámíthatatlan módokon sodorhat minket szembe múltunkkal.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy a Clooney-családban remek genetika öröklődik: George is minden bizonnyal anyjának köszönheti sármos külsejét.