Zac Efron és Nicole Kidman "ágyba bújnak" egymással, és a magyarok ezt imádják a Netflixen

Ismét egy afféle romantikus vígjáték vette át a vezetést a magyar Netflixen, de természetesen mutatjuk a többi filmet is, amik mostanában taroltak.

Jessica Alba akciófilmjét letaszították elég hamar a trónról

Nem rég jött ki a Netflixen a Beverly Hills-i zsaru 4, amit már rengetegen vártak. Az csak később derül ki, hogy milyen nézettséget tud produkálni, de szinte borítékolhatjuk, hogy jövő héten ez lesz az aranyérmes.

Néhány kritika lehúzta, de a közönség imádja, és az is biztos, hogy robbantani fog. Most azonban maradjunk Zac Efron és Nicole Kidman párosánál.

A galériánkban ismét összeszedtük nektek, hogy melyek a legnézettebb alkotások a magyar Netflixen, ha esetleg a mozi helyett a szobában hűsölnétek!

Mi lehet rosszabb annál, mint egy önelégült filmcsillag asszisztensének lenni, aki ráadásul nem vesz komolyan? Talán az, ha rájössz, hogy belezúgott az anyádba. Zac Efron a filmcsillag, Nicole Kidman az anya, míg az asszisztenst Joey King játssza. Elképesztő, de a mindig csodás Kathy Bates is rábólintott erre a filmre, ami most aranyérmes a Netflixen.
Kattints a további képekért!

A streamingóriás évek óta azon töri a fejét, hogyan szélesíthetné felhasználói bázisát. Nyilvánvalóan ezt a célt szolgálta a jelszómegosztás betiltása, valamint a kiegészítő előfizetést "sújtó" plusz tarifa bevezetése is. A merész lépések meghozták a kívánt eredményt, de úgy tűnik, a Netflix mégsem elégedett a helyzettel.

Leadfotó: Netflix

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Fashion&Beauty
2024-ben óriási sztárparádé volt az Inspiráló Nők Estjén, ahol a Femcafe.hu ezúttal hatodik alkalommal díjazta a leginspirálóbb női teljesítményeket – a nagyszabású gála háziasszonya immáron második...
Sztárok
Az idei esztendőben is példaértékű személyiségek, népszerű közszereplők tűntek fel az Inspiráló Nők Estjén, ráadásul mindannyian kitettek magukért, megjelenésük mellett pedig nem lehet elmenni szó...
Sztárok
A Femcafe.hu nagyszabású díjátadó gáláján a csodaszép Lékai-Kiss Ramóna is részt vett, aki a jelölőbizottság egyik tagja volt idén.