Harry mélyenszántó levelet írt sértett apjának: a herceg intim üzenete nem hatotta meg a királyt

Harry és Károly között régóta nincs már igazi apa-fia kapcsolat, ezen pedig még a herceg személyes hangvételű levele sem változtatott: az írás egyáltalán nem volt az uralkodóra semmilyen hatással.

Kénytelen volt papírra vetni gondolatait

Talán nem meglepő, hogy Károly nem ápol jó viszonyt kisebbik fiával, és az sem, hogy nem hajlandó megbocsátani neki, bár a pletykák mostanában arról szólnak, hogy a király rég nem látott unokái, Archie és Lilibet miatt hajlandó lenne kibékülni a sussexiekkel. Egy biztos: Harry és Meghan bőven tettek azért, hogy a királyi család tagjai, főleg Károly, Kamilla, Vilmos és Katalin haragudjanak rájuk, hiszen a hercegi pár gyakorlatilag a família minden apró és mocskos titkát kiteregette a nyilvánosságnak a különböző interjúkban, a Netflix-dokumentumfilmben, valamint Harry könyvében, a Spare-ben. Nem véletlen tehát, hogy Károly is megszakított minden kapcsolatot a fiával, és még a telefonhívásait sem fogadta, üzeneteire pedig nem reagált. A „kommunikáció teljes megszakadása” miatt Harry kénytelen volt levelet írni apjának még 2021-ben, amire válasz azonban nem érkezett, pedig a herceg egy igen személyes és intim írást küldött a királynak – írja a Mirror. Galériánkból megtudhatod, pontosan mi is állt a levélben!

A lap információi szerint Harry 2021-ben írt egy mélyenszántó gondolatokkal és magyarázkodásokkal teli levelet Károlynak, még akkor, mielőtt visszatért volna Kaliforniából Londonba nagyapja, Fülöp herceg temetésére.
Kattints a további képekért!

Bár a királyi pár házassága meglehetősen kiegyensúlyozott, azért van egy olyan dolog, amin még ők is rendszeresen össze tudnak kapni, és kivételesen nem Harryről van szó.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
A Bika napját egy kellemetlen félreértés árnyékolhatja be. Napi horoszkóp.
Sztárok
Matthew Fox személyesítette meg Jack Shepard karakterét a Lost - Eltűntek című sorozatban, s bár akkoriban ő maga óriási népszerűségnek örvendett, ma már szinte egyáltalán nem szerepel a nyilvánosság...
Lifestyle
A mellrák korai felismerése életet menthet – több szervezet közösen hívja fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre.