Sztárok

Aggódnak a rajongók: kórosan soványra fogyott a színésznő, rá sem lehet ismerni

Nehéz időszakon van túl Kate Beckinsale: a kétezres évek népszerű színésznőjét számos csapás érte testileg és lelkileg is, rajongói pedig nagyon aggódnak az egészségéért, ugyanis látványosan sokat vesztett a testsúlyából.

Szomorú dolgok történtek vele

Kate Beckinsale neve a legtöbbek számára az Underworld-filmekből ismerős, de több olyan népszerű alkotás is hozzá köthető, mint például a Szerelem a végzeten, a Pearl Harbor – Égi háború vagy a Távkapcs. Az utóbbi években viszont jóval kevesebbet szerepelt a mozivásznon, mint korábban, azonban a vörös szőnyeges eseményeken rendre feltűnést okoz, hiszen nagyon jó divatérzékkel áldotta meg a sors, és manapság gyakran emlegetik már stílusikonként is. Sajnos azonban a karma nem volt hozzá túl kegyes az elmúlt egy évben, egy időre el is tűnt a nyilvánosság elől, ennek okáról pedig sokáig nem adott magyarázatot. Amikor ismét megjelent a nagyérdemű előtt, mindenkinek azonnal szemet szúrt, milyen sokat fogyott azóta, hogy utoljára láthattuk – némelyek egyenesen kórosan soványnak titulálták a színésznőt, aki végül őszinte vallomást tett arról, mennyi rossz dolog történt vele. Részletek a galériában!

Rajongói is észrevették, milyen más lett Kate Beckinsale: habár mindig is karcsú volt, most a korábbinál is jóval vékonyabb, aminek hátterében szomorú történet áll.
Kattints a további képekért!

John Goodman testes alkata ellenére is meghódította az ezüstvásznat, a 2010-es években azonban az életmódvátlás mellett döntött. Erőfeszítései mára meghozták gyümölcsüket.

Leadfotó: John Salangsang/Golden Globes 2024 via Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Minden idők legnagyobb jelszóadatbázisa került ki egy hackerfórumra. Könnyen lehet, hogy már egyszer téged is feltörtek, és nem árt ellenőrizni, hogy ez valóban így van-e.
Sztárok
Hirtelen feltámadt a szél Király Linda körül, aki nem olyan rég még egy interjúban arról beszélt, hogy milyen nehéz a társkeresés, de lehet, már össze is jött az egyik hazai énekessel.
Home&Design
Fontos a trendek követése, de jelen esetben nemcsak a divat diktál, ugyanis lelki okokból is érdemes lehet átfestened a fürdőszobát. Mutatjuk, milyenre.