Stílustippek a nyárra izzadós lányoknak: így vess véget a verejtékes küzedelemnek

Ezek a tippek segíthetnek abban, hogy kényelmesebben és magabiztosabban érezd magad egész nap.

Hatékony stílustippek izzadás ellen

Nyáron a túlzott izzadás nagyon bosszantó lehet, mind a nedvesség érzete, mind a kellemetlen illat miatt. Bár az izzadás vagy verejtékezés a testünk által adott természetes reakció, de vannak akik genetikailag hajlamosabbak az izzadásra és számukra komoly kihívást jelent megküzdeni a nyári hőséggel. Testünk bizonyos területei, például a tenyér, a talp és természetesen a hónalj ilyenkor jobban izzad, de szerencsére az alábbi tippek segítségével hatékonyabban léphetsz fel az izzadás ellen.

Kattints a galériára és mutatunk 5 hatásos módszert, hogy ne kelljen egész nyáron egy légkondicionált szobában átvészelned a hőséget:

1. Viselj megfelelő alsóneműt Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor egy kényelmetlen melltartó szorít és dörzsöl a legrosszabb helyeken, és valahogy ez 100-szor rosszabbnak tűnik, amikor a hőmérséklet 30 Celsius-fok főlé emelkedik. Ezért azt javasoljuk, hogy válassz varrás nélküli és merevítő nélküli melltartókat, és légáteresztő alsóneműt. A pamut vagy bambusz anyagból készült alsóneműk jobban szellőznek és kényelmesebbek meleg időben.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: theeverygirl.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ganxsta Zolee kislánya idén már a 17. születésnapját ünnepelhette. A rappernek fel kell készülnie, hogy hamarosan a komolyabb udvarlók is megjelennek.
Sztárok
Nicole Kidman lánya, a 16 esztendős Sunday Rose komoly mérföldkőhöz érkezett, a napokban ugyanis a párizsi divathét kifutóján lejtett végig, nem kis ámulatot okozva.
Fashion&Beauty
Taylor Swift új kedvenc rúzsárnyalata egy igazi Jolly Joker, ráadásul az énekesnő sminkese is úgy gondolja, hogy kiváló választás a szezonra.