Ez a 3 esküvői ékszer nem hiányozhat egyetlen menyasszony nagy napjáról sem - ragyogó megjelenést kölcsönöznek

Esküvőre készülsz, és még nem találtad meg a tökéletes ékszert a menyasszonyi ruhádhoz? Mutatunk 3 népszerű és ragyogó ékszert, amelyek garantáltan feldobják a megjelenésedet a nagy napon.

Tökéletes esküvői ékszerek

Minden nő számára fontos, hogy élete nagy napján gyönyörűnek és magabiztosnak érezze magát, ezért az esküvői ékszerek kiválasztásakor fontos figyelembe venni a személyes ízlést és azt, hogy az ékszerek harmonizáljanak a menyasszonyi ruhával és a többi kiegészítővel. Ezen kívül érdemes olyan ékszereket választani, amelyek nemcsak az esküvő napján, hanem később is viselhetők, így örök emlékként szolgálhatnak. Tudjuk, hogy nem könnyű megtalálni a tökéletes ékszert, ám létezik 3 olyan ikonikus darab, amelyekkel biztosan nem lőhetsz mellé, és úgy fogsz tündökölni, hogy a vőlegényed és a násznép le sem fogják tudni venni a szemüket rólad!

Kattints a galériára és mutatjuk a legnépszerűbb esküvői ékszereket:

A tökéletes fülbevaló Akár a feltűnő, nagy hatást keltő, akár a visszafogottabb, elegánsabb darabokat kedveled, a menyasszonyi fülbevalók fontos részei az esküvői megjelenésnek. Ha feltűzött frizurát választasz, próbálj ki egy pár lógó fülbevalót. Azonban, ha inkább a egyszerűbb megjelenést szeretnél, fontold meg egy pár csillogó fülbevaló viselését. Idén rendkívül népszerűek a cseppfülbevalók, melyek nemcsak elegánsak és időtállók, de jól mutatnak bármilyen hajviselettel.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Vogue

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Alexandrea Owens-Sarno James Cameron monumentális katasztrófafilmjében, az 1997-es Titanicban, bájos gyerekszereplőként tett szert világhírnévre: ő alakította azt a kislányt, akit még Jack Dawson is...
Lifestyle
Ha te is az alábbi jegyek egyikébe tartozol, gondold meg minden nagyobb lépésed a héten.
Lifestyle
Kiemelkedően jó hetük lesz az alábbi jegyeknek, szerencse kíséri útjukat.