Javított Budapest, ismét büszkék lehetünk a fővárosra, amit imádnak a külföldiek

Budapest egyre vonzóbb a turisták szemében. Szinte mindenhol jól érzik magukat, a gasztronómiánkat pedig imádják.

A magyar főváros szépen teljesített egy legújabb listán is

A turisták véleménye egyre fontosabb, mivel az a város, ami sok negatív értékelést kap tőlük, az egészen biztosan nem lesz kiemelt célpont a későbbiekben.

A negatív listán például ott szokott lenni New York is. Ez nincsen a túlértékelt célpontok között, mivel sok a látnivaló de az odalátogatók sokszor felhozzák, hogy borzasztóan udvariatlanok velük a helyiek.

Budapesttől általában nem várnak sokat a turisták, de aztán mégis életre szóló élményekkel térnek haza, így a magyar főváros kellemes csalódást szokott okozni. A galériánkban megmutatjuk, melyik listán tudtunk most fentebb kúszni.

Az utazók elsősorban Budapest lenyűgöző építészetét és a várost kettészelő Duna szépségét említik. Náluk hála égnek nincsen az, hogy bunkók szoktunk lenni a turistákkal. Biztos legbelül tudjuk, hogy ők hozzák a pénzt.
Kattints a további képekért!

Nagy bejelentéseket tett a Wizz Air, amik közül az egyik, hogy rövid menet idővel juthatsz el egy különleges országba, ami a pénztárcádat is kímélni fogja.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Hihetetlen, de vannak olyan sztárok, akik maguktól gondolták úgy, hogy nem szexelnek egy jó darabig. Árpa Attilának például tavaly volt olyan időszaka, hogy nem bújt ágyba senkivel.
Lifestyle
Elképesztő kánikula vette kezdetét egész Magyarországon. Sajnos nem fog csak úgy eltűnni, és már lehet azt is előre látni, hogy melyik lesz a hét legpokolibb napja.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy Katalinnak semmi oka a félelemre fiát, Györgyöt illetően, hiszen a herceg igazi mintagyerek, ez mint kiderült, közel sincs így.