Lifestyle

Azonnal abba kell hagynod a kávézást, ha neked is ilyen színű a nyelved

Tisztában vagy vele, hogy szabad-e egyáltalán kávét fogyasztanod? Egy szakértő szerint elég csupán szemügyre venned a nyelvedet a tükörben, és máris megkaphatod a választ.

Biztos, hogy mindenkinek jót tesz a kávézás?

A reggeli kávézás sokak számára elmaradhatatlan rituálé: egyesek a nap elindításához szükséges energialöketet várják a koffeintartalmú nedűtől, míg mások inkább megszokásból, vagy épp az íze miatt kultiválják. És ha valaki egyszer már "kávéfüggővé" vált, akkor csak nagy nehézségek árán - vagy még úgy sem - képes lemondani a népszerű italról. Egy Anis Khalaf nevű orvos nemrégiben a TikTokon tett közzé egy érdekes videót azzal kapcsolatban, hogy miként csekkolhatod le, szabad-e egyáltalán kávét fogyasztanod. A szakember szerint elég csupán szemügyre venned a nyelvedet a tükörben, és azonnal eloszlik majd minden kétséged.

Ha a nyelved jól láthatóan repedezett, a közepén pedig végighúzódik egy sárga színű sáv, akkor - Khalaf szerint - ajánlatos lemondanod a kávéról.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Lifestyle
Az alábbi betegségeknél akár jelentős enyhülést is hozhatnak a gyógyvizes fürdőkúrák.
Sztárok
Jason Momoa és Lisa Bonet ritkán látott fia, a 15 éves Nakoa-Wolf ha akarná, sem tudná letagadni édesapját, sőt: a tinédzser egy az egyben úgy néz ki, mint az Aquaman sztárja.
Sztárok
Idestova négy éve annak, hogy Harry herceg és Meghan Markle elhagyták a monarchiát, majd új életet kezdtek az Egyesült Államokban, amiről az egykori színésznő félreérthetetlen módon beszélt a...