Sztárok

Nem lehet kibírni könnyek nélkül: ezek voltak a kis Lajos herceg első szavai, miután Erzsébet királynő elhunyt

II. Erzsébet brit királynő 2022-ben bekövetkezett halála az egész világot megrázta, és természetesen a királyi családot is mélységesen lesújtotta. Amikor hírül vette imádott dédnagymamája halálát, szívszorító mondat hagyta el a kis Lajos herceg száját.

II. Erzsébet halála után új időszámítás kezdődött

II. Erzsébet brit királynő 2022-ben bekövetkezett halála rendkívül hosszú és mozgalmas korszakot zárt le a monarchia történetében. A néhai uralkodónő elvesztése emberek millióit érintette fájdalmasan, és természetesen a brit királyi családot is mélységesen lesújtotta. Erzsébet királynő a família középpontja és támasza volt: egy méltóságteljesen magasodó, terebélyes tölgy, amit a 20. század viharai sem tudtak kicsavarni. Távozása után egészen új időszámítás kezdődött a családban, öröksége, szellemi hagyatéka azonban a mai napig mélyen áthatja nem csupán Károly király, de legközelebbi családtagjai gondolkodásmódját is. Nemrégiben kiderült, mit mondott édesanyjának, Katalin walesi hercegnének a kis Lajos herceg, miután értesült imádott dédnagymamája haláláról. Lapozz tovább: ez a mondat a te torkodba is gombócot ültet majd!

II. Erzsébet halála után Lajos herceg úgy érezte, meg kell vigasztalnia édesanyját, Katalin hercegnét.
Kattints a további képekért!

Katalin és Vilmos hosszú évekig éltek párkapcsolatban, mielőtt a herceg feltette volna a nagy kérdést szerelmének, miszerint Katalin hozzá megy-e feleségül. Nos, Károlynak megvolt a véleménye a dologról az eljegyzést követően.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Sztárok
Az idei esztendőben is példaértékű személyiségek, népszerű közszereplők tűntek fel az Inspiráló Nők Estjén, ráadásul mindannyian kitettek magukért, megjelenésük mellett pedig nem lehet elmenni szó...
Fashion&Beauty
A magyar sztárvilág krémje szebbnél-szebb estélyi ruhákban tündökölt a vörös szőnyegen.
Fashion&Beauty
2024-ben óriási sztárparádé volt az Inspiráló Nők Estjén, ahol a Femcafe.hu ezúttal hatodik alkalommal díjazta a leginspirálóbb női teljesítményeket – a nagyszabású gála háziasszonya immáron második...