Kulcsár Edina ennyire talán még nem nyílt meg: sokszor titokban sír a ránehezedő teher miatt

G.w.M felesége nagyon jól tudja, hogy az anyaság nem könnyű. Kulcsár Edina szerint fontos, hogy a közösségi oldalakon ne csak a jó dolgokat mutassák.

Szerinte az anyukák így is tudják inspirálni egymást, hogy nincsenek egyedül

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz művésznevén G.w.M idén februárban jelentették be, hogy ismét babájuk lesz.

A pár első közös gyermeke, a kis Amara épp idén tavasszal ünnepelte az első születésnapját. G.w.M sosem tagadta, hogy a kislány mellé mindig is szeretett volna egy kisfiút, ami így most össze is fog jönni.

Kulcsár Edina őszintén vallott arról, hogy nem könnyű a terhesség, hiába tapasztalt anyuka. A galériánkban megmutatjuk, miben nyílt meg G.w.M párja.

Kulcsár Edina az elején még igyekezett takargatni a hasát, mivel várni akartak a bejelentéssel, hogy ismét gyerekük lesz Márkkal. Most már azért ezt nehéz lenne kivitelezni.
Kattints a további képekért!

Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik, kimozdulnak otthonról és közös programokat szerveznek.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
Ez a kérdés nemcsak segíthet megérteni a partneredet, de egy jó alap lehet egy mélyebb beszélgetéshez is, ahol kiderítheted, mennyire képes együtt érezni másokkal, és hogyan kezeli a kapcsolatait.
Lifestyle
Különösen érzékenyek, és hajlamosak arra, hogy minden apró megjegyzést vagy helyzetet a szívükre vegyenek.
Lifestyle
Az őszi nátha nem elkerülhetetlen, és még ha meg is betegszünk, számos olyan módszer létezik, amely jelentősen lerövidítheti a betegség lefolyását.