Nem fog az olajban tocsogni a sült krumpli, ha ezt csinálod: egy extra hozzávaló a titka annak, hogy tökéletesen ropogós köretet kapj

Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan olajos a köret fogyasztás előtt.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Egy evőkanál az olajba ebből, és minden probléma megoldódik!

A burgonya az egyik legelterjedtebb alapanyag a világon, nem véletlenül, hiszen rengeteg féle étel készülhet belőle: illik a különböző levesekbe, készülhet belőle többfajta köret, de még főzelékként is isteni. Nem meglepő tehát, hogy szinte minden háztartásban ott lapul a kamrában ez az isteni eledel, melyből a legtöbben sült krumplit készítenek: bár ez az étel nem feltétlenül a legegészségesebb, sokan olykor nem bírják ki, hogy ne falatozzanak belőle, hiszen valljuk be, nincs is finomabb a kívül ropogós, belül puha sült burgonyánál. Nem egy ember azonban erős has- vagy épp gyomorfájással küzd, miután elfogyasztotta az előbb említett köretet, ami annak köszönhető, hogy sokszor hiába csöpögtetjük le alaposan, majd tesszük papírtörlőre a kisült krumplit, még így is túl olajos marad. A Mindmegette erre a problémára azonban tud egy trükköt, amit meg is osztott olvasóival annak érdekében, hogy ők is tisztában legyenek azzal, mitől nem fog soha többé tocsogni a sült krumpli az olajban - galériánkból te is megtudhatod!

A tökéletesen finom sült krumpli sok mindenen múlik: fontos például, hogy a megfelelő burgonyát vásároljuk meg, annak jó legyen a minősége, de az is számít, hogy legalább 5 percig bő, hideg vízben áztassuk a krumplit sütés előtt, miután megpucoltuk, hogy a keményítőt eltávolítsuk róla.
Kattints a további képekért!

Soha többé nem fogod majd másképpen készíteni a fasírtot, ha kipróbálod ezt a receptet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Lifestyle
      A vöröshagyma gyakorlatilag elengedhetetlen a magyar konyhában. Azonban sokan nem tárolják helyesen, és így hamar elkezdhet megromlani.
      Sztárok
      Jennifer Lopez nem is találhatott volna magának divatosabb kísérőt az Othello előadására: az énekes-színésznő 17 éves lányával, Emme-mel lejtett végig a vörös szőnyegen, ahol mindenki csakis őket...
      Fashion&Beauty
      Imádjuk alaposan megvizsgálni a Katie Holmes által viselt kreációkat, hiszen a színésznő minden egyes nyilvános szereplésén valami egészen zseniális szettel rukkol elő – éppúgy, mint ahogyan azt a...
      Lifestyle
      A Skorpió rábukkanhat egy titokra vagy egy mélyebb igazságra, de nem biztos, hogy készen áll rá! Napi horoszkóp.
      Lifestyle
      Már nagyjából lehet látni, hogy milyen árban lesz a fagyi 2025-ben. Egy anyuka elmondta, hogy nagyon ritkán járnak már le fagyizni, mivel van egy trükkje.
      Utazás
      Éveken belül az egész Európai Unióban változás lesz a jogosítványokkal kapcsolatban, ami Magyarországot is érinti. A friss jogosítványoknál érkezhet a szigorúbb próbaidő is.