Ha ezt csinálod, soha többet nem fog szétfőni a krumpli: egy filléres dolog a megoldás a problémára!

Neked is állandóan széfő a burgonya, miközben főzöd, pedig köretként vagy épp a rakott krumplihoz egyben lenne rá szükséged? Most eláruljuk, mit kell tenned a főzővízbe, hogy soha többet ne kelljen ezzel szembesülnöd!
Próbáltad már?
A keményítőben gazdag burgonya egy igazán sokoldalú alapélelmiszer, amely szinte minden háztartásban megtalálható. Elengedhetetlen néhány leveshez, de használhatjuk főzelékekben vagy épp köretként is - utóbbi talán az a felhasználási módja, amit a legtöbb ember előnyben részesít. Készülhet belőle főtt vagy sült burgonya, krumplipüré, de tejföllel és majonézzel, esetleg ecettel kombinálva saláta is. Főzés közben azonban - ha nem a megfelelő típust, fajtát használunk - a krumpli könnyen szétfőhet, ha nem figyelünk, és így lehetetlen lesz például a rakott burgonya elkészítése ebből az olcsó alapélelmiszerből. Galériánkban eláruljuk, hogy a Mindmegette szerint pontosan mit is kell tenni annak érdekében, hogy a krumpli egybe maradjon a főzési idő végéig!
Természetesen a fagyasztás a legegyszerűbb, de a gomba állaga így változik. Megmutatjuk, hogyan lehet sokáig frissen tárolni.
Leadfotó: 123rf
Oldalak

This is a modal window.