Azzal a legtöbb háziasszony tisztában van, hogy különböző burgonyafajták léteznek: vannak például olyanok, amelyek közepes keményítőtartalmúak (13-17%) - ezek a "B" típusú krumplik, amelyek rakott és főtt burgonyás ételek elkészítésére alkalmasak, valamint a levesekbe is ezeket érdemes tenni.
1/3
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Azzal a legtöbb háziasszony tisztában van, hogy különböző burgonyafajták léteznek: vannak például olyanok, amelyek közepes keményítőtartalmúak (13-17%) - ezek a "B" típusú krumplik, amelyek rakott és főtt burgonyás ételek elkészítésére alkalmasak, valamint a levesekbe is ezeket érdemes tenni.