Utazás

Egy perc nyugtunk sincs, megint lecsap az ítéletidő: már az elsőfokú figyelmeztetést is kiadták

Hétfőn a köd és az ónos eső keseríti meg az életünket, de a folytatás sem épp szívderítő.

Újult erővel támad a tél

Sajnos január második felében sem nyugszik meg az időjárás, sőt számos olyan meteorológiai jelenséggel kell számolnunk, mely nemcsak a komfortérzetünket, a kedélyállapotunkat rontja, de még a közlekedést is megnehezíti. De ne is szaporítsuk tovább a szót, ha kíváncsi vagy, milyen időjárásra van kilátás az előttünk álló napokban, tekintsd meg galériánkat!

Hétfő délelőtt a Dunától keletre javulnak a látási viszonyok, de az északkeleti megyékben maradnak tartósan ködös, rétegfelhős tájak, ott elvétve szállingózhat a hó. Másutt napos idő várható, de délután egyre több és vastagabb lesz a fátyolfelhő. A délies szelet élénk, az Észak-Dunántúlon helyenként erős lökések kísérhetik. A hőmérséklet napközben többnyire 2-7 fok között várható, de a tartósan párás, ködös északkeleti tájakon fagypont körül alakulhat. Késő estére -3 és +2 fok közé hűl le a levegő - írja a Kiderül.hu.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Lifestyle
A 1956-os forradalom szabadságharcosai a legkülönfélébb trükköket húzták elő a tarsolyukból a tankok ellen. Így kerültek elő a leveses tányérok is.
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi- és Gyógyszerészeti Központ, valamint a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal is figyelmeztetést adott ki.
Home&Design
Ez a stílus lehetőséget ad arra, hogy az esztétika és a funkcionalitás egyensúlya megteremtse azt a harmonikus életteret, amelyet sokan szeretnének maguknak, és Dakota Johnson ezt tökéletesen...