Sztárok

Havas Henrik a kamerák előtt szúrt oda híres kollégájának: "Nincs vele semmi baj, csak buta, mint a sötét éjszaka..."

Az újságíró kollégájával, Dömsödi Gáborral együtt szerepel majd a Frizbi péntek esti új részében. A YouTube-on már megtekinthető egy rövid ízelítő a műsorból, mely alapján előre borítékolható, hogy a két népszerű televíziós élvezettel fogja szapulni egymást.

Nem kímélte egymást a két legendás tévés

Havas kontra Dömsödi címmel debütál péntek este a Hajdú Péter nevével fémjelzett talkshow, a Frizbi következő része. A 74 éves újságíró-műsorvezető és 8 évvel fiatalabb kollégája közösen álltak kamerák elé, és már a YouTube-ra nemrégiben feltöltött, rövid ízelítőből is kitűnik, hogy a beszélgetés során többször is szenvedélyes hangú, olykor a személyeskedéstől sem mentes vitába bonyolódtak egymással.

Dömsödi a műsorban kijelentette, Havassal a legfőbb gond, hogy folyton-folyvást provokál. Nem kellett sokat várni az újságíró válaszára...
Kattints a további képekért!

Krausz Gábornak még lesz egy fontos feladata, hogy mindent lezárjon Tóth Gabival.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Az elektromos, más néven e-hulladék sajnos nagy problémát okoz a világban. Pedig ha leleményes vagy, akkor még pénzt is tudsz vele keresni.
Lifestyle
Gothár Péter 1982-ben bemutatott nemzedéki közérzetfilmje ugyan a hatvanas évek kádári Magyarországát tárja elénk, szorosan kapcsolódik az 1956-os forradalomhoz is.
Lifestyle
Ne féljünk kísérletezni, és alakítsuk az ebédet a gyerekek ízlésére – így biztosak lehetünk benne, hogy minden nap friss és izgalmas ételekkel indulnak útnak.