Ebből főzz a párodnak karácsonyra: 6 természetes afrodiziákum, ami percek alatt beindít

Érdemes megfontolnod, miket tálalsz idén karácsonykor vacsorára...néhány hozzávaló különleges ünnepléshez vezethet.

Így lesz még boldogabb a karácsony

Bár van abban valami szexi, amikor egy családi vacsora után alig várjátok, hogy hazaérjetek és egymásnak essetek a hálószobában, ez a kínlódás könnyen orvosolható, ha otthon fogyasztjátok el az ünnepi menüt, kettesben és csak utána találkoztok a családdal.

Az izgalom és a felfokozott vágy is garantált, már ha az alábbi hozzávalók egyikéből készülnek a fogások. Össze is szedtünk néhány természetes vágyfokozót, melyek garantáltan beindítják majd a párod, és persze téged is!

Osztriga Egy városi legenda szerint Casanova egyszer elcsábított egy szüzet, amikor az ajkáról egy osztrigát csúsztatott az övére. Nem csoda, ha sikerrel járt, hiszen ez a tengeri gyümölcs fajta rengeteg cinket tartalmaz, amely elősegíti a tesztoszteron és dopamin termelődést, plusz fokozza a nemi vágyat, úgyhogy érdemes lehet beruházni rá egy-egy alkalom erejéig.
Kattints a további képekért!

Te is rengeteget bajlódsz a karácsonyi ajándékok becsomagolásával? Pedig a művelet egyszerűbb, mint gondolnád. Mutatjuk a trükköt, ezen az egy lépésen múlik minden!

Leadfotó: Unsplash

Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
A Rák jobb ha tudja: tökéletes a mai nap ahhoz, hogy megvalósítsa tervét! Napi horoszkóp.
Lifestyle
A Vízöntő megismerkedhet valakivel, aki nagy hatással lesz rá. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Ilyenkor előfordulhat, hogy a rokonoktól, vagy a barátoktól is nagy mennyiségű paradicsomot kapunk, akik a kertjükben termesztik. Nem csak a lecsó főzése a megoldás!