Legyőzte a botox és a plasztika a 80-as évek bájos színésznőjét: ma már csak árnyéka egykori önmagának – Fotók

Leslie Ash angol színésznő még csak 63 éves, de már számtalan szépészeti beavatkozáson is átesett, így nem csoda, hogy jelenlegi külseje összehasonlíthatatlan fiatalkori szépségével és bájával.

Megbánta, amit magával tett

Kvadrofónia, C.A.T.S. Eyes, Man Behaving Badly, Holby City és Where the Heart Is – csak néhány olyan produkció, melyben az angol színésznő, Leslie Ash maradandót alkotott, ezzel pedig beírta magát a brit televíziózás történelmébe. Leslie négy évesen kezdte pályafutását egy mosogatószer reklámban, és már akkor felfigyelt rá a világ, de igazán csak azt követően futott be, hogy elvégzett egy színiiskolát, majd divatmodellként elindította karrierjét. Több címlapon is szerepelt fiatalon szépségének köszönhetően, ami azonban mára már a múlté, ugyanis Ash a plasztikai beavatkozások és a botox miatt már gyakorlatilag felismerhetetlen. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma az egykor gyönyörű színésznő!

„Szerettem volna elbújni, és soha többé nem mutatkozni az emberek előtt” – nyilatkozta nagyjából nyolc évvel ezelőtt a jelenleg 63 éves színésznő, miután a nyilvánosság előtt is bevallotta egy interjúban, mennyire megbánta, hogy kés alá feküdt.
Kattints a további képekért!

A 80 éves amerikai énekes megjelenéséről szólnak a címlapok az elmúlt napokban, és nem véletlenül: Barry Manilow arcára tényleg nincsenek szavak, a botoxtól és a plasztikától ugyanis rá sem ismerni a legendás előadóra.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
A háziállatok sokak számára a család teljes értékű tagjai, így nem meglepő, hogy sokan megosztják velük az ágyukat is. De vajon milyen hatással van a kis kedvencünkkel való alvás az egészségünkre és...
Sztárok
Úgy néz ki teljes az összhang, mivel Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka nincsenek együtt olyan régóta. Közben van olyan külföldi drukker is, akinek a szíve szakad meg.
Lifestyle
Ha szeretnél lefaragni a makacs zsírpárnákból, fontos, hogy változtass az addigi étrendeden, iktasd be a mindennapjaidba a testmozgást, illetve próbálj meg olyan élelmiszereket fogyasztani, melyek...