Károly és Kamilla miatt háborognak az emberek: a királyi pár mindenkinél kihúzta a gyufát, forrong az internet

A májusban megkoronázott Kamilla és Károly is közzétették karácsonyi üdvözlőlapjukat, ám Katalinékéval ellentétben ez nem igazán nyerte el az emberek tetszését, sőt…

Boldog karácsonyt – vagy mégsem?

Mint ahogyan arról a minap mi is beszámoltunk, a királyi család berkein belül régóta hagyomány, hogy közzétesznek egy hivatalos portrét az ünnepek előtt, amely egyfajta karácsonyi üdvözlőlapként szolgál, hiszen jókívánságaikkal mellékelik a fotót. Nos, Vilmos és Katalin ezúttal is egy közös családi képpel készültek, amit egyenesen imádnak az emberek, nem véletlenül, hiszen a fekete-fehér fotón jól látható például, hogy mennyit nőttek a gyerekek, György, Sarolta és Lajos, de szembetűnő az is, hogy mennyire hasonlítanak a hercegek és a hercegnő mind egymásra, mind pedig szüleikre. A sorból természetesen az uralkodópár, Károly és Kamilla sem maradhatott ki: a király és neje egy olyan fotót választott az üdvözlőlapjukra, amely jól tükrözi, mely pillanat volt számukra idén a legfontosabb és legemlékezetesebb. Nos, az emberek tetszését enyhén szólva nem nyerte el a lap: forrong az internet, felháborodtak az alattvalók mind a kép, mind pedig a szöveg miatt, amely a posztot kísérte. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Katalinék karácsonyi lapja ezúttal sokkal inkább a mintacsalád érzését kelti, mintsem a karácsonyi, idilli és meghitt hangulatot árasztja, az emberek mégis imádják, főleg Saroltát, aki egyre inkább hasonlít édesanyjára, és lassan kész nővé cseperedik a szemünk előtt.
Kattints a további képekért!

Hihetetlen, de a jövendőbeli uralkodópár évről-évre szinte semmit sem öregszik, míg három gyerekük elképesztő tempóban cseperedik.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Különösen érzékenyek, és hajlamosak arra, hogy minden apró megjegyzést vagy helyzetet a szívükre vegyenek.
Lifestyle
Az őszi nátha nem elkerülhetetlen, és még ha meg is betegszünk, számos olyan módszer létezik, amely jelentősen lerövidítheti a betegség lefolyását.
Home&Design
Ha követed ezeket a lépéseket, olyan otthont hozhatsz létre, amely a nyugalmat, a harmóniát és a mediterrán életstílust sugározza – mindössze néhány apró változtatással.