Adj egy csipetnyi szódabikarbónát a kávédba és megszűnik az egyik legkínzóbb problémád: Még ma ki kell próbálnod!

Ha igazi kávéimádó vagy, akkor már a puszta gondolata is elég ahhoz, hogy feldobja a hangulatodat és lendületet adjon a napodnak. De míg vannak olyanok, akik gond nélkül tudnak bögréről bögrére kortyolgatni, a kávé sajnos egyeseknél testi problémákat okozhat - különösen, ha az emésztésről van szó.
A gyomrodnak is kedvezhetsz
Ha te is rajongsz a kávéért, de az érzékeny gyomrod másképp gondolja, akkor van egy jó hírünk a számodra: Nem kell kihagynod a reggeli csészédet az emésztés megkönnyítése érdekében. Ehelyett egy csipetnyi szódabikarbóna hozzáadása megteszi a hatását, hogy a pocakod az ízlelőbimbóid is boldogok és harmonikusak maradjanak. Az alábbiakban felfedezheted az egyszerű okot, amiért ez a tipp valóban működik. De előbb: néhány információ arról, hogyan befolyásolhatja a kávé az emésztésedet, és hogy miért nem fér meg egymással a kávé és az érzékeny gyomor.

Forrás: Well And Good Fotó: 123rf
Oldalak
