Ezért nem szabad mosolyogni az igazolványképeken

Benned is felmerült már a kérdés, hogy miért nem mosolyoghatunk az útlevél, személyi igazolvány vagy jogosítvány képeinken? Íme, a hivatalos indoklás!

Csak semmi mosoly

Ki nem állhatod az igazolványképeidet? Nem vagy vele egyedül. Pedig az okmányhivatal képernyőin általában még jónak tűnnek a fotók, majd mikor megérkezik a személyi igazolvány vagy útlevél, mégis úgy nézünk ki rajtuk, mint akiket rendesen megviselt az élet. A világítás valahogy sosem ideális és az sincs segítségünkre, hogy nem mosolyoghatunk a képen. De vajon honnan ered ez a szabályozás és mit szolgál pontosan? Részletek a galériában!

Rád is szóltak már, hogy ne mosolyogj annyira, mikor igazolványkép készült rólad? Nem is kérdés, milyen lett így a végeredmény. Hogy miért nem mosolyoghatunk az útlevélfotókon úgy, ahogyan más képeken szoktunk, annak oka a technológiában és a nemzetbiztonságban keresendő.
Kattints a további képekért!

A francia reneszánsz megkerülhetetlen alakjának jóslatai minden esztendőben élénken foglalkoztatják a nyilvánosságot. A 2023-as év feléhez értünk, érdemes tehát megvizsgálni, mi minden igazolódott be az asztrológus idei próféciáiból.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
Az alábbi betegségeknél akár jelentős enyhülést is hozhatnak a gyógyvizes fürdőkúrák.
Sztárok
Jason Momoa és Lisa Bonet ritkán látott fia, a 15 éves Nakoa-Wolf ha akarná, sem tudná letagadni édesapját, sőt: a tinédzser egy az egyben úgy néz ki, mint az Aquaman sztárja.
Sztárok
Idestova négy éve annak, hogy Harry herceg és Meghan Markle elhagyták a monarchiát, majd új életet kezdtek az Egyesült Államokban, amiről az egykori színésznő félreérthetetlen módon beszélt a...