Dua Lipa, a pucérruhák királynője, nem tud hibázni, ha divatról van szó - Íme a legjobb szettjei

Dua Lipa nemcsak egyedi hangjáról, de elképesztő stílusérzékéről is híres. Rengetegszer láthattuk már egészen felejthetetlen szettekben a gyönyörű énekesnőt.

Dua Lipa legstílusosabb szettjei

Az énekesnő fülbemászó dalait nap, mint nap hallhatjuk a rádióban, azonban nem slágerei az egyetlenek, amik különlegessé és utánozhatatlanná teszik Dua Lipát. Listavezető dalai mellett a díva új trendeket is teremt extravagáns megjelenéseivel. A gyönyörű és szexi énekesnő rengeteg ikonikus divatpillanattal lepte már meg a nagyközönséget, mutatjuk, melyek voltak legemlékezetesebb összeállításai!

GCDS divatbemutató - 2023. Az idei évet egy különleges szettel kezdte az énekesnő, egy teljesen átlátszó csipkeruhát viselt a GCDS divatbemutatóján.
Kattints a további képekért!

Dua Lipa a milánói divathéten villantotta meg bomba testét, ráadásul nem is akármilyen szerelésben: a popsztár egy vadító pucérruhába bújt, ami pontosan úgy állt rajta, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.

Leadfotó: Getty Images, forrás: byrdie.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
November 11-én startol a TV2 csatornáján a S.E.R.E.G. című sorozat – a hat epizódból álló akciódús katonai történet premier előtti sajtóvetítésén lehetőségünk nyílt beszélgetni a szereplőkkel,...
Sztárok
A színész a Nyerő Páros című műsorban leplezte le felnőttfilmes múlttal rendelkező társa féltve őrzött titkát.
Utazás
Az asztrofotós felvétele október 15-én készült, és gyorsan bejárta a teljes magyar internetet.