Sztárok

Érdekes titkok láttak napvilágot Victoria Beckhamről: döbbenetes múltja van a világ leghíresebb focistafeleségének

Az egykori Posh Spice imázsa már rég a múlté, hiszen Victoria Beckham mára egyenlő a stílus és az elegancia fogalmával. Saját divatháza van, gyönyörű családjával nagy boldogságban élnek, de van néhány titok, amit csak kevesen tudnak róla.

Nem akart eltartott focistafeleség lenni

Victoria élete 1994-ben gyökeresen megváltozott, akkor válogatták be ugyanis egy újonnan induló brit lánybandába, a Spice Girlsbe. A zenekar hatalmas sikert hozott Victoriának, később pedig élete párját, David Beckhamet is. Az egykori énekesnőhöz mindig is közel állt a divat: stílusa az évek során rengeteget alakult és sokkal letisztultabb lett, számtalan világmárkával működött együtt, és több neves divatmagazin címlapján is szerepelt. Victoria sosem szeretett volna eltartott focistafeleség lenni, és mindig azon dolgozott, hogy önállóan vesse meg a lábát az üzleti életben. 2006-ban alapította meg saját farmermárkáját, végül 2008-ban tartotta meg első divatbemutatóját saját tervezésű ruháiból. A Victoria Beckham divatház azóta nemcsak a brit, de a világ divatjának is meghatározó szereplője lett. Bár életét évtizedek óta a nyilvánosság előtt éli, van néhány titok, amit csak kevesen tudnak róla, galériánkban olvashatod, melyek ezek!

David előtt volt egy vőlegénye. Az urat Mark Woodnak hívják, aki valószínűleg azóta is szánja-bánja bűneit. A férfi állítólag élősködött Victorián, és nem bánt vele túl jól, nem is szerette őt a nő baráti köréből senki. Victoria végül kidobta vőlegényét, és nem sokkal később megismerkedett David Beckhammel.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, Forrás: thethings.com

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.
Sztárok
A hercegné a minap egy gálán járt Los Angelesben Harry herceg nélkül, és bizony meglehetősen kitett magáért, már ami a kinézetét illeti.
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.