Sztárok

Büszkék lehetünk: magyar operatőr kapott Emmy-díjat

Rév Marcell operatőri díjat kapott az Eufória egyik epizódjáért.

Újabb hatalmas magyar siker!

Rév Marcell operatőr megkapta az Emmy-díjat az Eufória című HBO-sorozat egy epizódjának operatőri munkájáért. A kreatív Emmy-díjak átadását a hétvégén rendezték meg a Los Angeles-i Microsoft Színházban.

Rév Marcellt már tavaly is jelölték Emmy-díjra az Eufória egyik részéért. Idén a széria második évadából a The Theater And Its Double című epizód fényképezéséért el is nyerte az amerikai Televíziós Művészeti és Tudományos Akadémia (ATAS) díját az egykamerás, egyórás sorozat operatőri kategóriában.

A szombaton és vasárnap megtartott kreatív Emmy-díjátadó gálán a Netflix Stranger Things, az HBO Max Eufória, a Disney+ A Fehér Lótusz, a CBS The Beatles: Get Back és a Paramount+ Adele: One Night Only című produkciója vitte el a legtöbb díjat, egyenként ötöt. A 74. Emmy-díjátadó gálát, amelyen a legjobb tévésorozatok díjait adják át, szeptember 12-én rendezik meg Los Angelesben.

Szomorúság és csalódottság váltotta le a rajongást a stadionban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Lifestyle
A Bika napját egy kellemetlen félreértés árnyékolhatja be. Napi horoszkóp.
Sztárok
Matthew Fox személyesítette meg Jack Shepard karakterét a Lost - Eltűntek című sorozatban, s bár akkoriban ő maga óriási népszerűségnek örvendett, ma már szinte egyáltalán nem szerepel a nyilvánosság...
Lifestyle
A mellrák korai felismerése életet menthet – több szervezet közösen hívja fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre.