Emlékszel Palcsó Tamásra? Így él ma a Megasztár egykori felfedezettje – fotók

Palcsó Tamás 2004 őszén szerzett magának ismertséget a Megasztárnak köszönhetően, s pillanatok alatt belopta magát a közönség szívébe. Noha manapság jóval ritkábban hallani a nevét, ez nem jelenti azt, hogy felhagyott volna az énekléssel, sőt: mind a mai napig aktív.

Tinédzserként ismertük meg

Palcsó Tamás mindössze 18 éves volt, amikor eldöntötte, szerencsét próbál a TV2 tehetségkutatójának második szériájában. Kivételes énekhangjának köszönhetően óriási népszerűségre tett szert, végül pedig második helyezettként került ki a versenyből. Már a műsor alatt is kitűnt a többiek közül, hiszen társaival ellentétben szerény, kissé visszafogott személyiségként állt hétről hétre színpadra, mindezt pedig nehezen tudta összeegyeztetni a showbiznisz csillogó, harsány világával. Az éneklésről azonban egy pillanatra sem akart lemondani, úgyhogy a Megasztár után is tovább egyengette a karrierjét – s bár egykori versenytársaihoz képest Tamás szinte sosem szerepel a tévéképernyőn, aktívan dolgozik és zenél mind a mai napig. Részletek a galériában!

Ugyan Palcsó Tamás mostanra betöltötte a 35. életévét, szinte semmit sem változott a tinédzserkori önmagához képest. A tehetségkutató után Bravo Otto díjat nyert, 2006-ban ő lett az év férfi előadója, emellett kiadott egy albumot is Megfordult a világ címmel.
Kattints a további képekért!

Hient a TV2 csatornáján futó Megasztár negyedik évadában ismerte meg az ország, a fiatal lány karrierje pedig azonnal szárnyra kapott – ám az elmúlt hat évet az Egyesült Államokban töltötte, így szép lassan eltűnt a nyilvánosság elől. Két év után végre hazalátogatott, ennek apropóján pedig bepillantást engedett a magánéletébe, illetve elárulta, mi történt vele az elmúlt időszakban.

Leadfotó: Instagram/ palcsotamas

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
A legjobb csirkepaprikás bográcsban készül, de azért a tűzhelyen is készíthetünk ínycsiklandozó végeredményt – a titok csupán egyetlen összetevőben rejlik.
Sztárok
Mészáros Lilivel nagyot fordult a világ, mióta megnyerte a Next Top Model Hungary-t. A Schwarzkopf Gliss hajápolási márka nagykövete tegnap este igazi dívaként vonult a Budapest Hair Show kifutóján.
Lifestyle
A Halak számítson arra, hogy egy régi barátja vagy ismerőse a segítségére siet. Napi horoszkóp.