Utazás

A szakértő tanácsa: ezért ne bérelj soha a negyedik emelet felett szállodai szobát

Egy utazásbiztonsági szakértő arra figyelmeztet, inkább ne vegyünk ki olyan szobát, ami a hotel negyedik emelete felett van, de olyat se, ami az elsőn vagy a másodikon. Ha érdekel a különös tanács magyarázata, ez a cikk neked szól.

Szoba kilátással? Van ennél fontosabb

Mindenkinek vannak egyéni preferenciái, mikor szállodai szobáról van szó: van, aki előnyben részesíti a jó kilátást, valakinek az a fontos, hogy minél közelebb legyen a wellness, az étterem vagy éppen a parkoló, és persze rögtön más a helyzet, ha a hotelnek tetőterasza is van. Lloyd Figgins kockázati elemző és utazásbiztonsági szakértő azonban egy teljesen más szemszögből közelíti meg a kérdést, és saját megfigyelései alapján azt tanácsolja mindenkinek, aki a lehető legnagyobb biztonságban szeretne lenni a nyaralása alatt, hogy semmiképp ne válasszon a negyedik emeletnél magasabban elhelyezkedő szobát, de az első két emeletre sem érdemes foglalni. Vagyis lényegében összesen két emelet, a harmadik-negyedik fér bele az általa védelmet nyújtó szintek közé.

Hogy miért szűkíti le ennyire a biztonságosnak minősülő emeleteket, annak két oka is van, melyek egymástól elég különbözőek, de a maga nemében mindkettőt érdemes fontolóra venni.

Lapozz a folytatásért!

Fotó: Galen Crout / Unsplash

Oldalak

Video Alhat-e a kutya az ágyban? Erről is vallottak a magyar hírességek
Utazás
Lifestyle
Nagyon oda kell figyelni, mivel ma már a Gmail fiókod sincsen biztonságban. Ez bizony, ha rossz kezekbe kerül, akkor tényleg nagy a baj.
Lifestyle
Karsai Dániel még sok mindenre akart volna időt szakítani a halála előtt. Az ezt megelőző napon azonban egy meghatározó dolog történt.
Sztárok
Sáfrány Emese, Béres Anett, és Krausz Gábor is kiakadtak, persze teljesen más-más dolog miatt. Nagy volt a felfordulás az Ázsia Expressz zárása után.