Sztárok

Súlyos milliókkal vert át egy drogdílert: az életével játszott a megasztáros Fekete Dávid

A TV2 tehetségkutatójának hajdani felfedezettje tengelyt akasztott az alvilággal, s úgy hírlik, ez kis híján az életébe került.

Saját családtagjait is megkárosította

Tovább gyűrűzik a most már hónapok óta tartó botrány Fekete Dávid, a Megasztár hajdani énekese körül. Először csak a férfi adóssághalmozásáról szóltak a hírek, majd meglepő részletek is napvilágot láttak: kiderült például, hogy Fekete saját családtagjait is megkárosította, végül pedig őrizetbe is vették az egykori sztárt, akinek aztán elrendelték a letartóztatását. A 34 éves férfit a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítja. Feketét egyebek mellett azért vádolják közokirat-hamisítással, mert olyan személynek adta el a cégét, akiről tudhatta, hogy halálos betegségben szenved. A híresség autókereskedéssel foglalkozott, de számos tulajdonost megkárosított azáltal, hogy az autók eladását követően nem fizette ki azok ellenértékét. Feketét május elején fogták el a rendőrök, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi letartóztatását az ügyészség végül szökés, elrejtőzés, továbbá bűnismétlés ténye és veszélye miatt kérte. A Megasztár negyedik szériájának dobogósa körül egyelőre nem akarnak elcsendesedni a hullámok: most újabb megrázó információkra derült fény Fekete közelmúltjával kapcsolatosan.

Lapozz, jönnek a részletek!

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Sztárok
Harry Styles felkavaró szavakkal tisztelgett a tragikus hirtelenséggel elhunyt Liam Payne előtt.
Lifestyle
Ha szeretnéd megvédeni a madarakat és táplálékukat, akkor mindenképp próbált ki ezt a trükköt.
Sztárok
November 11-én startol a TV2 csatornáján a S.E.R.E.G. című sorozat – a hat epizódból álló akciódús katonai történet premier előtti sajtóvetítésén lehetőségünk nyílt beszélgetni a szereplőkkel,...