Sztárok

Óriási a felháborodás egy Jennifer Aniston-interjú miatt – Videó

Nagyon megalázó helyzetbe került a színésznő.

Nem lehet többé a szőnyeg alá seperni az ilyen eseményeket

Valóságos hullámot indított el a Britney Spears-ről szóló dokumentumfilm, ami nemcsak Justin Timberlake-et kényszerítette arra, hogy 20 év után bocsánatot kérjen, de felhívta a figyelmet arra, hogy mennyire rendszerszintű a nők megalázása a szórakoztatóiparban és a médiában. Világszerte sorra emlegetik fel azokat az eseteket, amikor egyes női hírességeket lekicsinylően, méltatlan módon kezeltek, szexista bánásmódnak részesítettek, őket megalázó, kínos helyzetbe hoztak főként férfi kollégáik. Legutóbb David Letterman amerikai talk show-házigazda került a kereszttűzbe, aki több évtizedes karrierje során szinte sportot űzött abból, hogy a vendégeit kellemetlen szituációkba hajszolja, és viccet csináljon belőlük. Ma már egy perc alatt híre menne az ilyen elfogadhatatlan viselkedésnek, de utólag sem hunyhatunk szemet afelett, amit Letterman a kilencvenes és kétezres években tett.

Részletek a galériában!

David Letterman rendszeresen visszaélt interjúalanyai bizalmával, megalázó helyzetbe hozta Jennifer Anistonon kívül többek között Lindsay Lohant és Paris Hiltont is.
Kattints a további képekért!

A francia filmsztárt azzal vádolják, hogy 2018 nyarán két ízben is szexuális támadást követett el egy huszonéves nő ellen. Depardieu szabadlábon védekezhet, noha rendőri felügyelet alá vonták. A 72 esztendős színész tagadja a vádakat.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Utazás
Az asztrofotós felvétele október 15-én készült, és gyorsan bejárta a teljes magyar internetet.
Lifestyle
Noha a hónap végéig várnunk kell a Halloweenre, nem árt, ha már most felidézzük az ünnep utánozhatatlan hangulatát!
Home&Design
Nem számít, hogy régi vagy új konyhánkat alakítanánk át, nincs szükség tágas terekre, hogy stílusos, de funkciókban gazdag konyhánk legyen.