Tökéletes egészben sült csirkemellre vágysz? Akkor így kell elkészítened!
Kiderült, hogyan lesz a legfinomabb a végeredmény.
Viszlát, kemény, kiszáradt csirke!
A csont- és bőr nélküli csirkemell egészben történő elkészítését csak nagyon kevesen merik bevállalni, hiszen általában feldarabolva, megpirítva könnyebb felhasználni a húst levesekbe, pörköltekbe vagy rakott ételekbe. Többségünk azonban gondban van, ha egészben kell megfőzni, amelynek eredménye gyakran egy ehetetlen, kiszáradt vagy kemény csirkemell – legrosszabb esetben mindkettő. Most azonban egy nő, Ann Taylor Pittman arra vállalkozott, hogy hét főzési módszert is kipróbál, hogy kiderítse, melyik a legjobb választás, ha az egész, bőr nélküli csirkemellből íncsiklandó ételt szeretnénk az asztalra varázsolni.
A teszt
A nő minden módszernél ugyanakkora, csont- és bőr nélküli csirkemellet használt, és az ellenőrzés miatt mindegyik eljárásnál két csirkemellet készített el. A tesztelő minden egyes ételt 1-10-ig terjedő skálán értékelt, ahol figyelembe vette az ízt, a textúrát, a nedvességtartalmat, a kinézetet, valamint a módszer egyszerűségét avagy nehézségét, és ezen adatokból született meg a végleges eredmény.
Viszlát ünnepek, viszlát nehéz ételek.