Bed&Love

Élet a felnőtt filmek után: így kezdtek új életet a világ leghíresebb pornósai

A szexfilmek legnagyobb sztárjai lezárták régi életüket és kevésbé megosztó szakmát választottak. Ők a bizonyíték, hogy nem lehetetlen!

Pornócsillagok, akik új életet kezdtek

Talán nincs a világon annyira megkérdőjelezhető foglalkozás a világon, mint a pornószínészek munkája. A legtöbb embert megosztja a téma, van, aki szerint nem tekinthető ez a fajta tevékenység valódi munkának, míg mások úgy vélik, hogy komoly emberi teljesítmény áll a pornószínészek mögött. Egy biztos, aki ilyen munkával szeretné keresni a kenyerét, annak számolnia kell a társadalmi megbélyegzéssel. Az új karrier építésének lehetőségét sokan el is vetik, pedig egyáltalán nem lehetetlen pornós múlttal egy teljesen más területen sikereket elérni.

A követekző listában mutatjuk azokat az egykor világhírű pornócsillagokat, akik idővel éppúgy levetkőzték a régi munkájuk okozta terheket, mint a kamerák előtt a gátlásaikat és ruhájukat.

Az ismert énekesnő nevével egybecsengő Mary Carey egykor keresett amerikai pornószínésznő volt, aki karrierje csúcsán több tízmillió forintnak megfelelő összeget keresett havonta. A felnőtt filmes karrierje után politikai babérokra tört, kétszer is elindult Kalifornia kormányzója címért. Jelenleg tévészereplésekből tartja fent magát.
Kattints a további képekért!

Ezzel a technikával akár többszörös orgazmus is elérhető.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Bed&Love
Sztárok
Harry Styles felkavaró szavakkal tisztelgett a tragikus hirtelenséggel elhunyt Liam Payne előtt.
Lifestyle
Ha szeretnéd megvédeni a madarakat és táplálékukat, akkor mindenképp próbált ki ezt a trükköt.
Sztárok
November 11-én startol a TV2 csatornáján a S.E.R.E.G. című sorozat – a hat epizódból álló akciódús katonai történet premier előtti sajtóvetítésén lehetőségünk nyílt beszélgetni a szereplőkkel,...