Sztárok

Dundika dögös ruhában esküvőzött - Dereka olyan karcsú, hogy tűbe lehet fűzni

Majka menyasszonyának alakjáról sokan álmodoznak.

Kirobbanó formában van

Már évek óta Majoros Hajnalkaként mutatkozik be az ország Dundikája, bár a dögös modell hivatalosan még nem ment hozzá gyermekei apjához, Majkához. A páros már évek óta tervezi az esküvőt, de minden évben közbe jött nekik valami, ami miatt csúsztatni kellett a dátumot. Idén már a koronavírus-járvány sem állhat az útjukba, mindenképpen megtartják a menyegzőt. Mielőtt azonban a saját lagzijukon mulathattak volna,a hétvégén hivatalosak voltak egy ismerősük esküvőjére is, ahol a család egyetlen hölgytagja megmutatta, mennyire fantasztikus alakja van - láthatóan készül a saját esküvőjére, mert bár korábban is jól nézett ki, most jobb formában van, mint valaha. Nem csoda, hogy Majka az Instagramon osztott meg róla képet.

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Lifestyle
A Mérleg készüljön arra, hogy nem úgy fog telni az estéje, ahogy azt eltervezte. Napi horoszkóp.
Sztárok
Több mint tíz évvel ezelőtt hatalmas népszerűségnek örvendett a Call Me Maybe című popdal, amit Carly Rae Jepsen jelentetett meg. A siker ellenére az énekesnőből nem lett világhírű szupersztár, így...
Sztárok
A walesi hercegben és hercegnében nagyon sok közös van, ám Vilmos egyik hobbija rendkívül távol áll Katalintól – sőt, ő maga igencsak fél tőle.