Mély dekoltázsával hívta fel magára a figyelmet az 59 éves sztár - Fotók

A Kardashian-klán tagjai szeretik megmutatni a világnak, hogy mijük van. Kim Kardashiannél is gáz, hogy folyamatosan olyan ruhákat hord, melyekben alig bír mozdulni, Kylie Jenner esetében pedig végképp ciki, hogy 17 évesen folyamatosan mutogatja magát. Van azonban valaki, aki még rajtuk is túltett.

Legalább a napszemüvege stílusos

Ő pedig nem más, mint édesanyjuk, az 59 éves Kris Jenner. Nem csoda,  hogy gyerekei azt hiszik, hogy csak a mélyen kivágott ruhák dögösek, ha még szülőanyjuk sem jött rá, hogy nem kell mindenünket kirakatba tenni, ahhoz, hogy felfigyeljenek ránk és szexik legyünk! Kris Jenner jó nő lehetne, ha lenne stílusa.

Csoda, hogy van rajta egy blézer...

Fotók: justjared.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Nem fog jót tenni a mozik látogatottságának, hogy erősen lehúzták a Joker 2-t a kritikusok, ami az év egyik legjobban várt filmje.
Lifestyle
Nem kell magyaráznunk, miért az egyik legutáltabb konyhai feladat a hagymapucolás, ám azt valószínűleg a legtöbben nem tudják, mi az oka annak, hogy könnyezést vált ki.
Home&Design
Ez a kis rovar tényleg a semmiből tud előtűnni, ugye? Azonban könnyen el lehet tüntetni a muslicákat a konyhából, ha gond van velük.