Tejfölös libamell - Recept

A mai nap egyenlő a libás finomságok fogyasztásával. Ha már máskor nem, akkor legalább november 11-én lepjük meg magunkat valami ínyencséggel.

Hozzávalók

  • 1 lenyúzott libamell
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 ek zsiradék
  • 2 dl tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés

A lenyúzott mellet sűrűn megtűzdeljük szalonnával, és a forró zsiradékban megforgatva, egy kevés vízzel, a fokhagymával együtt puhára pároljuk. Ráöntjük a tejfölt, összekeverjük a pecsenyelével, és ezzel a mártással öntözgetve a libamellet, a sütőben ropogós pirosra sütjük. Burgonyafánk illik hozzá.

Ha szereted a libamájat, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a receptet másokkal is!
Ezt is ajánljuk: Libamájpürével töltött magyar sonka

Fotó: eatandrelish.com

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Sztárok
A sussexi hercegi pár egy stílszerű, hangulatos videóval indította a 2025-ös esztendőt.
Lifestyle
A bankkártyák letiltása sosem kellemes élmény, de a megfelelő elővigyázatossággal elkerülheted a legtöbb problémát.
Lifestyle
Tegyél egy próbát, és válts másik háttérképre – lehet, hogy meglepően sokat nyersz vele!
Fashion&Beauty
Mindig is nagy fejtörést okoz a hajmosás, hiszen, ha túl gyakran mossuk a hajunkat, bezsírosodhat hamar, illetve akár hajhullással is szemben találhatjuk magunkat, ha pedig ritkán, akkor a fejbőr...
Sztárok
David Beckhamnek sokadjára sikerült kiakasztania a rajongóit, akik nem bírtak tovább csendben maradni és szóvá tették az egykori sztárfocista furcsa szokását.
Fashion&Beauty
Mind ismerjük a finom avokádó egészségre gyakorolt pozitív hatásait, melyekről hetente egyszer legalább hallunk valahonnan. Ha igazi rajongója vagy ennek a növénytanilag gyümölcsnek kategorizált, ám...