Magyar finomság - Tócsni recept

A tócsni nyers krumplival és liszttel készült, zsírban, vagy olajban sült nemzetközi népi étel.

Hozzávalók

  • 3-4 db burgonya
  • kb. 2 kanál étkezési keményítő
  • só, bors
  • fokhagyma

Elkészítés

A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót. A szokásos módon serpenyőben is kisüthetjük egy kevés olívaolajon, de grillezős mikróban is grillezhetjük olaj nélkül. Csalamádéval is fogyaszthatjuk.

Ezt is ajánljuk: Csevapcsicsa - Katt ide!

Fotó: curtiszimmerman.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
A nyári heves tüntetések a tömegturizmus ellen sokakban felháborodást keltettek, de van egy jó hír is. Európa minden túlzsúfolt turisztikai helyszíne mellett számos olyan úti cél található szerte a...
Sztárok
Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra már jó ideje együtt vannak, és közös gyermekük is van.
Lifestyle
A modern korban már mindent be lehet írni a Google keresőjébe, és pillanatok alatt friss információkhoz jutunk. Azt viszont mi alakítjuk, hogy mik a legfelkapottabb keresőszavak.
Lifestyle
Bár a sütőpapír használata a legtöbb ember számára egy ártalmatlan tevékenységnek tűnik, azért nem árt tisztában lenned azzal, mikor, milyen esetben és hogyan tilos használni ezt a remek konyhai „...
Sztárok
Dávid Petra hitt abban, hogy a TV2 Házasság első látásra című műsorában megtalálhatja végre az igazit, de ez végül nem jött össze neki.
Lifestyle
Sokan döntenek úgy, hogy inkább előre megveszik az alapanyagokat az ünnepekre, és a húst bedobják a fagyasztóba. Azért nem árt vigyázni, mert elkövethetsz néhány hibát.