Megnéztük, hol mennyiért tudsz korizni! - Budapest

Masszív mínuszok vannak és leesett végre a várva várt hó. Beköszöntött az a tél, amit a természet megalkotott számunkra és olyannyira hozzászoktunk, hogy már szinte követeljük. Na jó, ez azért nem biztos, hogy így van, de valljuk be, hogy egy hideg, havas táj rendkívül hangulatos. Gyerünk ki a meleg lakásból, korcsolyát a lábra és irány a jégpálya. Élvezzük ki, amíg még megvan mind a négy évszakunk. A helyszínek a következők…

Eiffel jégpálya

A város egy központi helyszínéhez, a Nyugati Térhez közel, az Eiffel Téren felállított jégpálya méretes felülettel bír a korcsolyázni vágyók számára.

Jegyár:

- felnőtt napijegy: - 700 Ft
- gyermek, diák: - 600 Ft

Kölcsönzés:

- felnőtt: - 1200 Ft
- gyermek, diák: - 800 Ft

Cím: 1062 Budapest, Teréz körút 55-57

Még több információ a jégpálya oldalán: Eiffel jégpálya

Városligeti Műjégpálya

A város legnagyobb jégpályája, ahol órákat el lehet korcsolyázni. Hatalmas jégfelület és nagyszerű környezet várja az idelátogatókat, hiszen Budapest egyik legszebb épülete a háttér.

Jegyár:

- felnőtt napijegy: - hétköznap - 1500 Ft
- hétvége - 2000 Ft
- diák napijegy: - hétköznap - 1000 Ft
- hétvége - 1500 Ft

Kölcsönzés:

- 1 órára 700 Ft

Cím: 1146 Budapest, Olof Palme sétány 5.

Még több információ a jégpálya oldalán: Városligeti Műjégpálya

Fotók: facebook.hu

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Nagyon oda kell figyelni, mivel ma már a Gmail fiókod sincsen biztonságban. Ez bizony, ha rossz kezekbe kerül, akkor tényleg nagy a baj.
Lifestyle
Karsai Dániel még sok mindenre akart volna időt szakítani a halála előtt. Az ezt megelőző napon azonban egy meghatározó dolog történt.
Sztárok
Sáfrány Emese, Béres Anett, és Krausz Gábor is kiakadtak, persze teljesen más-más dolog miatt. Nagy volt a felfordulás az Ázsia Expressz zárása után.