Fashion&Beauty

Midiben is lehetsz stílusos!

A midiszoknyák 2014 legtrendibb darabjai, ám sokan nem merik bevállalni a kissé konzervatív darabokat. Lássuk, hogy viselik a sztárok a midit!

A klasszikusok

Egy fekete csipkés darabbal sosem foghatunk mellé, ám ha a combjaink kicsit vastagabbak, akkor érdemes lehet egy mesés homokóra-alakot varázsoló ruhát választanunk. A hagyományos midiszoknyákat is kombinálhatjuk egy-egy ellentétes színű felsővel, ami ruhaszerű hatást kelt. A monokróm párosítás mellett a piros is igazi klasszikus, így ha a rövid koktélruhát túl merésznek, a hosszú estélyit pedig túl konzervatívnak találjuk, akkor válasszuk az arany közepet.

Különleges darabok

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Persze a mintákkal és a szabásokkal is játszhatunk, hisz a midi remek lehetőségeket ad arra, hogy kihangsúlyozzuk az előnyös részeinket, míg a problémásabb területek könnyen elrejthetőek.

Fotók: cosmopolitan.com, owlsareawesome.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Az idei esztendőben is példaértékű személyiségek, népszerű közszereplők tűntek fel az Inspiráló Nők Estjén, ráadásul mindannyian kitettek magukért, megjelenésük mellett pedig nem lehet elmenni szó...
Fashion&Beauty
A magyar sztárvilág krémje szebbnél-szebb estélyi ruhákban tündökölt a vörös szőnyegen.
Fashion&Beauty
2024-ben óriási sztárparádé volt az Inspiráló Nők Estjén, ahol a Femcafe.hu ezúttal hatodik alkalommal díjazta a leginspirálóbb női teljesítményeket – a nagyszabású gála háziasszonya immáron második...