Az év legszebb romantikus filmjei

Most, hogy végleg beköszöntött az esős-borongós ősz, sőt, ha minden igaz, már a téli havazásra sem kell olyan sokat várnunk, nincs is jobb esti program, mint összebújva a meleg takarók alatt megnézni egy-egy romantikus filmet. Az idei év során is számos szívhez szóló vagy éppen mókás filmet bemutattak a hazai mozik, ezekből csemegéztünk most. Lássuk tehát az év legjobb romantikus filmjeit.

Napos oldal

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ebben a 8 Oscar-díjra jelölt romantikus vígjátékban az egykori középiskolai tanár, Pat igyekszik visszaszerezni feleségét, aki megcsalta őt az egyik kollégájával, ám a végzet egy másik nőt tartogat számára, ezt eleinte még egyikük sem veszi észre. Bradley Cooper meggyőző erővel kelti életre a szerencsétlen sorsú férfit, de David O. Russell szívmelengető filmjének az igazi sztárja Jennifer Lawrence, aki megérdemelten vehette át az aranyszobrot kiváló alakításáért. A felejthetetlen romantikus pillanatok mellett Robert De Niro és Chris Tucker gondoskodik még a poénokról.

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
November 11-én startol a TV2 csatornáján a S.E.R.E.G. című sorozat – a hat epizódból álló akciódús katonai történet premier előtti sajtóvetítésén lehetőségünk nyílt beszélgetni a szereplőkkel,...
Sztárok
A színész a Nyerő Páros című műsorban leplezte le felnőttfilmes múlttal rendelkező társa féltve őrzött titkát.
Utazás
Az asztrofotós felvétele október 15-én készült, és gyorsan bejárta a teljes magyar internetet.