Hűsítő uborkás-mentás chutney

Ez a frissítő chutney percek alatt elkészül, és tökéletes finomsága lehet akár egy délutáni kerti összejövetel alkalmával.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    250 ml natúr joghurt
  • ½ uborka
  • 1 maréknyi mentalevél
  • 1 csipetnyi só
  • ½-1 zöld chili

Elkészítés

Reszeljük le az uborkát, facsarjuk ki a felesleges levét, majd magozzuk ki és aprítsuk fel a chilit. Ezután vágjuk apróra a mentaleveleket is és keverjük össze az összes hozzávalót. Ha elkészült, tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. Miután ez megtörtént, tálalhatjuk akár tortilla chips-el is.

Kóstold meg a finom és hideg uborkalevest!

Fotók: eatsmarter.de

Oldalak

Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Egészség
      A magyarok főleg csak húsvétkor fogyasztják ezt a zöldséget, aztán háttérbe szorul, és elfelejtjük. Pedig a rák kialakulásának a kockázatát is jelentősen csökkenti.
      Utazás
      Sokan nem tudják, de a B kategória besorolásán belül van egy titokzatos kód. Akinél ez jelen van, azt csak ”fél” jogosítványnak szokták tartani.
      Utazás
      A kulináris élvezet és a lenyűgöző terek találkozásával születnek olyan éttermek, amelyek a látogatók érzékeit egy különleges utazásra hívják.
      Lifestyle
      Bővül a MOHU REpont-rendszere, így érkezik egy új, mobil visszaváltó automata. Ezzel persze nem a boltokban fogsz találkozni.
      Sztárok
      Még a kezét is megkérte egy bizonyos nőnek annak idején Ferenc pápa, annyira szerelmes volt, ám házasság végül nem lett a dologból, ugyanis a lány visszautasította a fiatal férfi közeledését.
      Sztárok
      Innentől Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi teljesen szabad ember, mivel levették húsvétkor a lábáról a nyomkövetőt.