Fashion&Beauty

Kávés méregtelenítő pakolás

Ha imádod a kávét és a kakaót, akkor ezt a könnyen elkészíthető házi pakolás receptet is érdemes kipróbálnod, mely kiválóan alkalmazható a narancsbőr ellen.

Ha valóban eredményes és mélyreható kozmetikumokat szeretnél használni, akkor próbáld ki az alábbi receptet, hisz a kakaó teobromint tartalmaz, ami gátolja a zsír felgyülemlését a szövetek között, serkenti a zsírégetést, míg a kávé koffeintartalma serkenti a mikrokeringést, fokozza a sejtek anyagcseréjét és segít eltávolítani a méreganyagokat.

Hozzávalók:
- 4 kiskanál cukormentes kakaópor
- 2 adagnyi kávézacc
- 2 kiskanál nagyszemű só
- langyos víz
- 2 csepp citrom/lime illóolaj

Elkészítés:
Keverd össze a kakaót, a kávézaccot és a sót, majd adj hozzá annyi vizet, hogy kenhető, krémszerű masszát kapj. Add hozzá az illóolajat is. Vidd fel a pakolást a combokra, fenékre, hasra, vagy ahol a bőr problémás. Maszírozd be jó alaposan a bőrödbe a pakolás, majd hagyd hatni 30 percig. Ha folpackkal is betekered magad, az csak fokozza a heti két alkalommal elvégzendő kezelés hatékonyságát.

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Fashion&Beauty
      Sztárok
      Lékai-Kiss Ramóna új oldalát mutatja majd meg A Nagy Duettben, ebben pedig Brasch Bence lesz segítségére.
      Home&Design
      Sokan szeretik díszíteni a konyhájukat, de tudtad, hogy ezek az ártatlannak tűnő szuvenírek akár a hűtőd működésére is rossz hatással lehetnek? Mutatjuk, miért érdemes óvatosnak lenni velük!
      Sztárok
      Gáspár Győző azt is elárulta, hogy melyik magyar énekesnőt szeretné megszemélyesíteni A Nagy Duett-ben.
      Sztárok
      Diákból lesz tanár: Mihályfi Luca és Hegyes Berci a Dancing with the Stars után szerelmespárként vágnak neki A Nagy Duettnek.
      Egészség
      Kevesen tudják, de többféle élelmiszer is tartalmaz természetes módon kisebb-nagyobb mennyiségű hidrogén-cianidot, amit kéksavnak nevezünk.