Gordon Ramsay beperelte felesége családját

A sztárséf pénteken nyújtotta be azt a vádiratot, amelyben felesége, Tana egész családját vonja felelősségre a feltételezett sikkasztásokért.

Ramsay szerint apósa, Christopher Hutcheson feltörte a cége adatbázisát, és jelentős összegeket emelt le a számlájáról. A séf szerint ezekből az összegekből Tana apja nemcsak a feleségének és a gyerekeinek juttatott, hanem ebből igyekszik fedezni kettős életét is. Hutchesonnak ugyanis állítólag több szeretője is van egyszerre, ami bizony költségekkel jár.
Ramsay még tavaly októberben rúgta ki cégétől az apósát, innentől kezdődőtt a sárdobálás is. A nyilvánosság előtt zajló családi viszálynak így ez csupán egy újabb felvonása.

Hutcheson szerint a szakács komoly problémákkal küzd, és teljesen kiszámíthatatlanul viselkedik. Ezen kívül úgy érzik, hogy Tana lányukat igyekszik minél inkább ellenük hangolni. Ramsay sem maradt rest, magánnyomozót fogadott, hogy utánajárjon, mit is csinál a Hutcheson szabadidejében. Ekkor derült fény a kapcsolataira, amelyekből a pletykák szerint gyerekei is születtek.
A családi dráma tehát folytatódik, ám ezek után a bíróság mondja majd ki a döntő szót.

 

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
November 11-én startol a TV2 csatornáján a S.E.R.E.G. című sorozat – a hat epizódból álló akciódús katonai történet premier előtti sajtóvetítésén lehetőségünk nyílt beszélgetni a szereplőkkel,...
Sztárok
A színész a Nyerő Páros című műsorban leplezte le felnőttfilmes múlttal rendelkező társa féltve őrzött titkát.
Utazás
Az asztrofotós felvétele október 15-én készült, és gyorsan bejárta a teljes magyar internetet.