A legcukibb állatos videók

Összegyűjtöttük a legaranyosabb állatos videókat!

Már számos példát láttunk rá, hogy az internetes videók és a youtube valakit sztárrá avattak. Elég, ha az angol tehetségkutató műsorban feltűnt Susan Boyle-ra gondolunk, aki varázslatos hangjával egy pillanat alatt elkápráztatta a zsűri tagjait, majd rövid időn belül az egész világot, hála a youtube-nak, és annak a sok millió klikkelésnek, amiben a szerepléséről feltöltött videó részesült.

Legutóbb az amerikai tinédzsernek, Rebecca Black-nek ismerhette meg az egész világ a nevét, amikor óriási meglepetésre több, mint 160 millióan tekintették meg zenei videóját, a Friday-t. Végig arról énekel benne, hogy a hét napjai milyen sorrendben követik egymást, és a pénteki buli mekkora móka, ezzel bebizonyítva, hogy egy zeneszámnak tényleg nem kell, hogy mondanivalója legyen.

A youtube-on befutó emberek mellett azonban vannak mások is, akik világhírre tesznek szert a feltöltött videóknak hála: a cuki állatos videók legalább annyira népszerűek, mint a legtrendibb énekesnők vadonatúj klipjei.
A következő válogatásban ilyen állatos videókra gyűjtöttünk példákat. Van köztük csiklandós pingvin, tüsszentő pandamaci, és drámai tekintetű amerikai mókus is.

Jó szórakozást hozzájuk!
 

A tüsszentő pandamaci megijeszti anyukáját

A drámaian néző mókus

A beszélő husky kutya

Az anya cica átöleli kicsinyét

Az áriázó macska

A meglepett kiscica

A csiklandós pingvin

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Sztárok
Krausz Gábor nem igazán tudta, hogy milyen versenyzőt zúdít majd Wolf András nyakába. Elővettük a bemutatkozó videóját, amin már érezni lehetett, hogy baj lesz.
Lifestyle
Ezek a szokatlan szeretetgesztusok, amelyeket kedvencünk a mindennapokban mutat, mélyebb értelmet hordoznak.
Lifestyle
Itthon beindult a vita az óraátállítás miatt. Akad olyan, aki azt szereti, ha tovább van világos, míg más pont ellenkezőleg.