Fashion&Beauty

Kifutón a magyar divatszakma legjei


Pénteken lezajlott a Budapest Essential Looks első napja, ahol a magyar divatszakma legmeghatározóbb tervezői vonultatták fel kreációikat.

Pénteken lezajlott a Budapest Essential Looks első napja, ahol a magyar divatszakma legmeghatározóbb tervezői vonultatták fel kreációikat.

A kétnapos rendezvény első napján Abodi Dóra, Mojzes Dóra, Je Suis Belle, Nubu, Use unused és a Nanushka tárta nagyközönség elé a kollekcióját, ahol a résztvevők nagyon izgalmas darabokat láthattak. A divatbemutatók mellett más programok is várták az érkezőket: smink-, és stílustanácsadás, fodrászsarok, és fotókiállítás.

 Az eseményen a bemutatók zökkenőmentesen követték egymást, a szünetekben zene és a koktélbár kötötte le az érkezők figyelmét, ahol egy-egy italért kisebb sort kellett végigállni.

A divatbemutatók között sor került a desingerek és a fodrászok versenyére, ahol párt alkotva vívtak meg egymással a hajszobrász-divatkreátor párosok, amelynek keretében igazán kreatív és meghökkentő frizurákat láthattunk.

                     

Az estét Abodi Dóra bemutatója nyitotta meg, kreációinak fő inspirációjául a szabadság iránti vágy szolgált. A kollekcióban keverednek az ultranőies és a férfias ruhadarabok, a színhasználatára pedig a világos színek voltak jellemzőek.

                    

Mojzes Dóra The Roman Legionary, azaz A római légiós névre keresztelt kollekciója igazán egyedire és izgalmasra sikerült. Hangsúlyt kaptak az élénk színek: a kék, a zöld, a piros és a sárga, de a fekete szín is meghatározó volt. A tervezőhölgy a lágy esésű darabokat jellegzetes bőrpántokkal tette még különlegesebbé.

         

A Je suis Belle kollekciójában az uralkodó szín a királykék, a piros, a szürke, valamint a fehér volt. Az egyszerű vonalvezetésű ruhák mellett megtalálhatóak voltak az extrémebb darabok is.

                     

A NUBU 2011-es tavaszi/nyári kollekciójára a monokróm színek és a laza darabok voltak jellemzőek.  A könnyed utcai viseletek mellett nem hiányoztak az elegáns viseletre szánt szövetnadrágok és blézerek sem.

                    

Use unused bemutatóján a farmerhatású anyagok, valamint a földszínek voltak az uralkodóak. Kollekciójában egyaránt megtalálhatóak az utcai darabok és az elegáns viseletek.

Nanushka kollekciója igazán könnyedre és fiatalosra sikeredett. Többnyire a pasztellszínek domináltak, és a lenge szabású felsők és nyári ruhák, valamint leggingek.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
Hihetetlen, de vannak olyan sztárok, akik maguktól gondolták úgy, hogy nem szexelnek egy jó darabig. Árpa Attilának például tavaly volt olyan időszaka, hogy nem bújt ágyba senkivel.
Lifestyle
Elképesztő kánikula vette kezdetét egész Magyarországon. Sajnos nem fog csak úgy eltűnni, és már lehet azt is előre látni, hogy melyik lesz a hét legpokolibb napja.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy Katalinnak semmi oka a félelemre fiát, Györgyöt illetően, hiszen a herceg igazi mintagyerek, ez mint kiderült, közel sincs így.