Fashion&Beauty

Bundás sztárok a kifutón

Gisele, Bar, Miranda, a ti időtök lejárt! Új királynői vannak a kifutóknak!

A divatbemutatók kifutóira az angol a catwalk szót használja. Pedig az új trend alapján stílusosabb lenne talán a dogwalk kifejezés, hiszen újabban egyre több kollekció bemutatáshoz használnak kutya modelleket is.


Divatszínekben pompázó ebek

A New York-i divattervező, Isaac Mizrahi volt az úttörő, az ő divatshowján szerepeltek először a négylábúak. De a New York-i divathét mellett Londonban és Madridban is taroltak a kutyusok a divatbemutatók kifutóin.
A legtöbb kutya egy-egy hivatásos modell társaságában lejtett végig a nagyközönség előtt.

A szőrüket olyan színű spray-vel fújták be, ami illett az adott ruhakölteményhez. A kéktől a sárgán át a rózsaszínig, a szivárvány minden színében meg lehetett találni a kulisszák mögött várakozó ebeket.

Az uszkárok a legfelkapottabbak
A divattervezők többnyire uszkárokat alkalmaztak modellként, de más fajtákkal is találkozni lehetett a kifutókon. Ezekre a bemutatókra továbbá a vendégeknek is megengedték, hogy elhozzák saját kedvenceiket. Arról nem szól a fáma, hogy a sok kutya jelenléte nem okozott-e valami kalamajkát.

A kreatív tervezők pedig igazán kitettek magukért. Mindent megtettek, hogy a modelleket és négylábú társaikat a legnagyobb összhangba hozzák: a harmonizáló színektől kezdve a hasonló frizuráig.
Hogy ez mennyire sikerült nekik, a galériában látható fotók alapján mindenki eldöntheti!

 

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Fashion&Beauty
Egészség
Persze lehet alkohol nélkül is bulizni, de a többség azért szeret feloldódni néhány körrel. Megmutatjuk, hogy mire kell felkészülnöd, ha nagy partit akarsz a barátaiddal.
Sztárok
A Sztárbox következő adásában Király Viktor és Herceg Dávid néz majd szembe egymással középsúlyban, de ennek az összecsapásnak lesz egy nagyon nagy hátulütője is.
Sztárok
Harry Spare című életrajzi kötetében vallott őszintén arról, milyen érzések kavarogtak benne, amikor meglátta élete szerelmét, Meghant.