Harry herceg és a hadsereg

Bátyja, Vilmos április 29-ei esküvőjén Harry herceg már új jelvényt viselhet egyenruháján.

A palota pár napja hozta nyílvánosságra, hogy a 26 éves Harry nem csupán parancsnoki rangot kap a brit hadseregben, de sikeres helikopter-vezetői vizsgát is tett.

Harry herceg úgy nyilatkozott, hogy most már készen áll továbblépni a következő szintre katonai pályafutásában. Könnyen megeshet, hogy hamarosan vissza kell térnie Afganisztánban, ahol 2008-ban már szolgált, ám azelőtt még újabb kiképzéseken vesz részt, többek között az USA-ban. 

Meg nem erősített információk szerint, Vilmos öccse abban az ünnepi egyenruhában lesz bátyja tanúja, amelyben a Sandhurst katonai akadémián végzett. 

A várva várt esküvőig már kevesebb, mint két hét van hátra és egyesek szerint az sem kizárt, hogy Harry herceg ex-kedvesével, Chelsy Davy-vel jelenik majd meg a Westminsterben. 

 

 

 

 

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Hihetetlen, de vannak olyan sztárok, akik maguktól gondolták úgy, hogy nem szexelnek egy jó darabig. Árpa Attilának például tavaly volt olyan időszaka, hogy nem bújt ágyba senkivel.
Lifestyle
Elképesztő kánikula vette kezdetét egész Magyarországon. Sajnos nem fog csak úgy eltűnni, és már lehet azt is előre látni, hogy melyik lesz a hét legpokolibb napja.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy Katalinnak semmi oka a félelemre fiát, Györgyöt illetően, hiszen a herceg igazi mintagyerek, ez mint kiderült, közel sincs így.