VV Ildikó nem is sejti, hogy párja elhagyta

VV Ildikó párjának nem tetszett szilveszteri fogadalma és elhagyta emiatt a lányt, akinek anyja szerint nem is baj, hogy lánya megszabadult Gábortól.

 

 VV Ildikó szilveszterkor azt a fogadalmat tette, hogy amit a párkapcsolatában lenyelt és elnézett a múltban, azt idén már nem fogja. Azonban nem is sejti, hogy emiatt a kijelentése miatt élettársa már nem is akar találkozni vele. Eddig a párja is jelen volt, mikor bekerült és most biztosan meglepődik azon, hogy nem lesz jelen a kiválasztáson. a lány édesanyja próbálta a fiút meggyőzni arról, hogy legalább a műsorban jelenjen meg, de erről Gábor hallani sem akar.

Gábor mindig is betegesen féltékeny volt, Ildikó pedig rettegésben élt. Én voltaképpen örülök, hogy szakított vele – árulta el Ildikó édesanya. Aki megdöbbenve nézi nap mint nap lányát és nem értn mi lett vele, hisz eddig egy bulis és pörgős lánya volt.

 

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Alexandrea Owens-Sarno James Cameron monumentális katasztrófafilmjében, az 1997-es Titanicban, bájos gyerekszereplőként tett szert világhírnévre: ő alakította azt a kislányt, akit még Jack Dawson is...
Lifestyle
Ha te is az alábbi jegyek egyikébe tartozol, gondold meg minden nagyobb lépésed a héten.
Lifestyle
Kiemelkedően jó hetük lesz az alábbi jegyeknek, szerencse kíséri útjukat.