Paul McCartney fog énekelni Vilmos herceg esküvőjén?

Meg nem erősített hírek szerint az esküvő tervezése alatt a zenészlegenda neve merült fel, mint esetleges fellépő.

A névtelen forrás úgy nyilatkozott, a döntés akkor született, mikor Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton összeírták a vendéglistát. A pár el sem tud képzelni más zenészt, csak sir Paul McCartneyt, sőt állítólag már fel is kérték a feladatra. Ezt látszik megerősíteni, hogy Paul bizalmasan úgy nyilatkozott, óriási megtiszteltetésnek tartaná, ha énekelhetne a királyi esküvőn.

A hercegi pár az egyetemen ismerkedett össze, ahol mindketten történelmet és művészetet tanultak. A herceg 8 év együttjárás után kérte meg barátnője kezét még tavaly októberben, egy kenyai utazás során. Úgy hírlik, azért csak most került sor erre, mert Kate még nem érezte késznek magát a házasságra.

Vilmos és menyasszonya április 29-én kötik össze életüket egy hatalmas ünnepség keretei között. A szertartást a Westminster apátság templomában tartják, este pedig táncos mulatság következik a Buckingham palotában.
 

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Ha te is az alábbi jegyek egyikébe tartozol, gondold meg minden nagyobb lépésed a héten.
Lifestyle
Kiemelkedően jó hetük lesz az alábbi jegyeknek, szerencse kíséri útjukat.
Utazás
Pokoli hőséggel rúgta ránk az ajtót a szeptember, aztán a Boris ciklon alaposan lehűtötte a kedélyeket, ráadásul az országnak az elmúlt évtized legnagyobb árvizével is meg kellett küzdenie. És ha...