A vendéglátás és a borászat a családi hagyományoknak köszönhetően évtizedekre visszanyúló szoros egységet alkot. A Balaton felvidéken és a Mátraalján összesen 12 hektár saját területről érkezik az első osztályú termés. Kíméletesen, a természettel összhangban, szakértő gondoskodással és a legmodernebb kertészeti technológiával történik a szőlőművelés, a borászatban a legkorszerűbb berendezésekkel és innovatív gondolkodásmóddal folyik a munka Fiola Balázs borász vezetésével. A család évente mintegy 40 000 palack bort értékesít saját vendéglátásukban, és külön büszkeség, hogy a 2018-as nemzetközi Vinagora borversenyen a legjobb Magyar olaszrizling címet a 2017-es Nagykút Olaszrizling bor nyerte el.
A vendéglátás és a borászat a családi hagyományoknak köszönhetően évtizedekre visszanyúló szoros egységet alkot. A Balaton felvidéken és a Mátraalján összesen 12 hektár saját területről érkezik az első osztályú termés. Kíméletesen, a természettel összhangban, szakértő gondoskodással és a legmodernebb kertészeti technológiával történik a szőlőművelés, a borászatban a legkorszerűbb berendezésekkel és innovatív gondolkodásmóddal folyik a munka Fiola Balázs borász vezetésével. A család évente mintegy 40 000 palack bort értékesít saját vendéglátásukban, és külön büszkeség, hogy a 2018-as nemzetközi Vinagora borversenyen a legjobb Magyar olaszrizling címet a 2017-es Nagykút Olaszrizling bor nyerte el.