Így repülj az ünnepekkor: Hasznos tanácsok karácsonyi utazóknak!

Eláruljuk, mire számíthatsz a reptéren az évvégi hajrában.

Repülési kisokos

Az ünnepi időszakban tervezel repülni? Akkor bizony a karácsonyi lázban nemcsak azt fontos tudnod, hogy milyen tárgyakat nem tehetsz a bőröndödbe, hanem azt is, hogy a megnövekedett utasforgalom miatt mire számíts a reptéren. A Budapest Airport csokorba gyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat, hogy az utazás még az évvégi hajrában is kiszámítható és gördülékeny legyen.

Az ünnepi időszakban megnövekedett utasforgalomra kell számítani

Forgalmas időszakok

Az előrejelzések szerint az év végén átlagosan napi ötvenezer utas fordul meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, éppen ezért a megnövekedett utasforgalom miatt érdemes a gépindulás előtt legalább két-három órával megérkezni a repülőtérre. A napi csúcsidőszak reggel 6 és 7, illetve 11 és 13 óra között zajlik, és különösen sokan utaznak pénteken, valamint hétfőn. Az ünnepek alatt hagyományosan december 23., december 27-28., illetve december 30. számít a legforgalmasabb napnak.

További hasznos tanácsokért lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

Video Nagy 2025-ös szerelmi horoszkóp
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Sztárok
      Lékai-Kiss Ramóna új oldalát mutatja majd meg A Nagy Duettben, ebben pedig Brasch Bence lesz segítségére.
      Home&Design
      Sokan szeretik díszíteni a konyhájukat, de tudtad, hogy ezek az ártatlannak tűnő szuvenírek akár a hűtőd működésére is rossz hatással lehetnek? Mutatjuk, miért érdemes óvatosnak lenni velük!
      Sztárok
      Gáspár Győző azt is elárulta, hogy melyik magyar énekesnőt szeretné megszemélyesíteni A Nagy Duett-ben.
      Sztárok
      Diákból lesz tanár: Mihályfi Luca és Hegyes Berci a Dancing with the Stars után szerelmespárként vágnak neki A Nagy Duettnek.
      Egészség
      Kevesen tudják, de többféle élelmiszer is tartalmaz természetes módon kisebb-nagyobb mennyiségű hidrogén-cianidot, amit kéksavnak nevezünk.